måndag 8 december 2008

Shopping

Vi har gjort en massa sen jag skrev sist. I förrgår åkte vi till Lotus utanför Krabi town och shoppade. Det var inte ett jätte stort shoppingcenter, men dock mycket trevligt. Förutom den höga löjudnivån. Oj vad de spelade hög musik. Det var som om butikerna försökte bräcka varandra. Vi var där i tre timmar och hann med att shoppa levis jeans, camel shorts och t-shirts till J, DVD filmer, ta en fika i ett mycket tyst cafe, gå på lokala ICA maxi (Tesco) och förundras över hur man köper kött i detta landet (självplock, ej packeterat) och titta på blixtar till canonen. Vi var mycket trötta när vi kom hem.

igår var vi ute och dök. Jag och J träffade två sköldpaddor, haj och det märkligaste av allt, en frog fish. O höll låda på båten och charmade alla, som vanligt. Det var dock lite blåsigt när vi åkte hem och jag blev lätt illamående. O tyckte livet var surt för att det blev så svårt att gå på båten när den gungade.

Idag har vi haft en O dag. Det innebär att allt vi gör styrs av O's tempo. Vi har med andra ord, sovit, ätit, skjutsat runt O i vagnen, badat, läst saga och lekt. O blir duktigare och duktigare på att både stå, gå och prata. Ibland sjunger han med. Riktigt roligt.

Imorgon blir det dykning igen. Sista vändan för den här gången. Lite sorgset, men men. Vi kommer ju att åka tillbaka, och vattnet finns ju kvar.l

Inga kommentarer: