måndag 20 april 2009

Måndag, då är det snart helg???

Tiden rusar fram just nu. Eller tiden är väll konstant, det kanske är mer korekt att säa att toiden nu används fullt ut.

I lördags var det äntligen dax att träffa M. Det var sååå länge sedan sist. O och J åkte till farmor och farfar och bytte till sommardäcken. Då passade jag på att boka en dejt med M, som förövrigt har flyttat hem till mamma och pappa för sjuttielfte gången. Det är roligt att träffa M och det kändes som att vi bara tig vid där vi slutade sist. Det har ifs hänt massor i alla fall M's liv sen sist, men hon är fortfarande samma gamla goa M.

Jag han upp en vända till farmor och farfar innan det var dax att ta sig till morfar och middagen. Hos morfar fanns även bror D och flickvän M och hela M's familj. O fick full uppmärksamhet hela kvällen. Något som han njöt av i fulla drag. Han passade ävenm på att visa upp sin talang... släppa taget och gå. Han fick naturligtvis stående ovationer.

I söndags begav vi oss till E-tuna och bomässan. Vi blev dock måttligt imponerade. Vi strosade där i kanske 1,5 timme innan det var lunchdax för lilla O. Sen begav vi oss hemmåt igen. Resten av dagen gick åt till att bara vara. Eller ja... J löder på en leksak till O och jag försöker röja undan lite för att komma till marknivå i alla fall.

Så idag är det måndag igen. Jag har redan hunnit röja köket, stöka ner i köket och röja en vända igen. Just u står det ett lingonbröd på jäsning och planen är att det ska bli ätklart runt lunch. Vi får väll se hur det går med det.

Inga kommentarer: