lördag 11 april 2009

Det har varit lite underliga sista dagar. I torsdags åkte jag och O till mormor, och bara jag hem. O fick stanna kvar hos mormor. De två skulle ut på påskäventyr, vilket betyder att de åkte in till Skansen och tittade på aporna.

Jag och J fick alltså 24 timmar tillsammans utan vår O. Jag passade på att gå och shoppa lite. Skönt att kunna strosa mellan butikerna. Jag passade även på att faktiskt prova en hel del kläder i butikerna, något som är svårt när O är med. När J kom hem satt vi mest och var tysta och bara var. Det var så konstigt tyst på något sätt. Sen började vi fundera på vad vi gjorde på em innan O kom. Det ända vi kunde komma på var att vi tränade, och det kände ingen för oss av att göra.

På kvällen gick vi ut och åt. Jag var osvenska som vanligt och skickade tillbaka köttet som var på tok för välstekt. Annars var maten utsökt, och vinet med för den delen. Vi satt där och pratade om allt och ingenting. Så skönt!

Jag somnade 21:45 på kvällen. Helt utslagen. Vi vaknade morgonen därpå vid 06:30. Då gick J ut och sprang, och jag somnade om till 09. Jag är en sån riktigt "ligga och dra mig på morgonen människa". Jag värderar därför min säng väldigt högt.

På em åkte vi till mormor för en utsökt påskmiddag. O hade haft det fantastiskt så klart, och säker inte saknat ig och J en sekund. Hos mormor fanns det förutom hon såklart en moster, en morbror och en morbrors flickvän som mer än gärna lekte med O. Han hade fått 100% uppmärksamhet i ett helt dygn.

Nu är vi tillbaka till det "normala" igen. O leker i vardagsrummet, jag äter frukost och surfar i köket och J gör nått som jag inte vet vad. Det är underbart att vara en Annan just nu!

Inga kommentarer: