tisdag 14 april 2009

Annandagen


Vilken underbar dag det blev igår. Vi var hemma hos familjen B och grillade korv... Massa med korv. Solen brände bort molnen och dimman. O turbolekte med alla tjejerna. Roligast var som vanligt lekstugan och spisen. Han fick även prova på att studsa på studsmattan. han flög omkring som ett litet popcorne och skrattade högljudt. O passade även på att slå alla med häpnad då han tryckte i sig två hotdogs och ett bröd... undra var allt får plats?

Männen var manliga och högglite ved. Eller ja, pappa B körde motorsåg och J och T stog med nån slägga och kil... man kunde verkligen se hur testosteronet flödade.

O sov bara 2x30 min igår på dagen. Han hade inte tid att sova när det fanns så mycket skoj att leka med. Detta resulterade i att han återigen sov en hel natt (minus ett napprace r/t pruttar).

Det är inte långt bort nu att O börjar gå själv. Idag på morgonen har han släppt flera gånger och tagit flera steg. Det är så roligt att se. han pratar mer också. Säger fler ord/läten. Det gäller bara att hålla isär dem och lyssna noga.

Inga kommentarer: