onsdag 26 september 2012

Onsdag = ruggit


Vilket bus väder vi har. Det regnar, blåser och är 10grader varmt. Jag och lilla R tände en brasa i morse. Mest för att det är mysigt att titta på elden, men det ger ju en rätt skön strålningsvärme med. Vi låg i Fatboy'en och mös. Härligt med sådana mornar.

Var på BVC igår. Ibland känns det som om "varför åka dit?". De följer de standarliserade frågefomuläret, och om man för en gångsskulel skulle svara något som är lite utanför boxen, ja då blir svret kort konsist och tråkigt. Ingen diskussion... Aja, väga och mäta känns ju viktigt så vi kommer att åka dit och följa den lilla standarliserade planen.  Lilla R var på sitt bästa humör och knatade omkring och snackade på. Han vill dock inte dunka ihop klossarna (utanför standarden?), men vad sjutton, ungen går ju!

Sen var vi till logopeden med herr O. Han fick avsluta med att skriva sin egen saga om "Kossan Kalle" som gick på kalas och åt klöver.

Jag och R sk aut och promenera med de föräldralediga på området, äta lunch, hämta O och sen får vi se vad vi hittar på.  Spontant känns det som om vi håller oss inne idag.

Inga kommentarer: