torsdag 30 oktober 2008

Två fyllda dagar

Igår var vi på infektionskliniken O och jag. Men det var O som var huvudpersonen. Han fick två sprutor med vaccin inför den stundande resan. Stackarn, ett stick i vardera lår blev det. Och visst blev han ledsen, med all rätt! Men det gick fort över. Vi kramdas lite och O fick nappen och sen kändes det mycket bättre.

Passade även på att hälsa på på jobb. Alltid skoj att träffa alla! O och jag inspekterade även akvariet. O var mycket fasinerad av alla färglada fiskar som simmade runt runt och upp och ner. Akvariet var nästan lika spännande som diskmaskinen. Jag ska börja jobba lite i mellandagarna, något som jag ser fram emot. Hur mycket det blir beror lite på.

Sen han vi med en tur på stan igår med. Vi sprang på T och T och satte oss och snackade lite med dem. O höll låda som vanligt :)

Idag har osså varit en intensiv dag som började med en promenad, sen BM och vid 10 kom mormor och moster förbi. De skulle klippa sig, och varför inte göra det i Västerås? Vi har haft jätte mysigtt idag, men en SNABB promenad runt ån, fika och lunch. Oxå blev dem ju fina i håret med.

1 kommentar:

MMS sa...

Ska du komma tillbaka till jobbet redan? Är du riktigt säker på det? :-) Nej du är så välkommen, även om vi förmodligen inte kommer att ses speciellt mycket.