tisdag 28 oktober 2008

*Åååå*

TYPISKT! När jag äntligen har kunnat börja dricka vin igen som vanligt folk dimper den här rapporten ner som en sten och krossar mina vindrömmar... Nu får man visst cancer av vin osså *arg*. Men ifs så får man ju cancer av potatis, solen, mobiler och stress... så lite vin kan ju i det stora hela inte försämra läget så mycket... eller hur?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det är nog best att ta på sig en ordentlig hjälm när man dricker ett glas vin. Bara för att vara på den säkra sidan..... Det hjälper nog utmärkt.

Johan sa...

Nä men poängen är att du enkelt kan skifta över till ekovin och slippa (en del av) gifterna. Gör det. Det finns tom KRAV-märkt champagne och snaps.

Michael Karnerfors sa...

Du läste hela artikeln va? Att de halter som uppnåtts uppgår till ca en tusendel av gränsvärdet för motsvarande druvor. Och då skall betänkas att gränsvärden ändå har en marginal på en faktor 100 innan det börjar bli skadligt.

Detta betyder att om du försöker pimpla vin tills dessa att du får cancer av det så kommer dina njurar att ha sagt "Far åt helvete!" och din lever har stämt in med ett "Ah-men-va'fan, GE DIG!!"... på grund av överdriven vätske- och alkoholkonsumtion. :)

Anonym sa...

Jag har läst att vin spec. rött vin är bra för hjärtat. Det är varjefall väldigt gott tycker jag.

Anonym sa...

Njut av vinet. Det kommer, precis som du skriver,larmrapporter om allt idag. Om man skulle följa alla råd om vad man inte skall förtära, så vore livet ganska tråkigt. Vad gäller just vinet, så har det redan kommit en brandsläckare i Aftonbladet (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3644376.ab)
Va trist det skulle vara för tabloidpressen om de inte skulle ha prinsessor och alkohol att skriva om.
Kram
Pappa

MMS sa...

Njut av ditt rödvin! Man kan bli sjuk när som helst av vad som helst, njut av dagen....Kram