torsdag 17 april 2008

Denna dagen


Jag och O sov fram till 06. Sen var det mat och magknip på schemat och 07.30 gick vi upp. Som vanligt blev allt jätte bra så fort han hamnade på skötbordet. Efter ett handfatsbad och ny blöja var det dax att ligga naken i babygymmet och lufta rumpan. O var helt med på noterna och kissade så klart under luftningen... tur att jag hade varit förutseende denna gång och spritt ut handdukar. O låg så passa länge under gymmet att jag han att duscha, tvätta håret och äta frukost i relativt lugnt tempo.

Vi tog vår dagliga promenad i solskenet. fantastisk vårvärder. Vi stött på inte mindre än tre dagisgrupper när vi var ute. De är så roliga. Sen har vi pysslat hemma, myst och bara varit.

O var lugn och rofull ända fram tills det var dax för mig att äta middag. Då började skrik och panik passet. Inget funkade. Vi bytte blöja, tuttade, nappade, bumpade och ja allt man nu kan göra. Det slutade med att han fick sitta i sjalen, det funkade så pass länge att jga i alla fall fick äta. Sen började han knorra. Då gick vi ut och gick. Han knorrade lite, men sen somnade. Vi var ute och gick i 20 minuter och sen sov han gott... i 10 minuter till och sen började cirkusen igen. Helt plötsligt la han av en dunder brak och sen var det bra. Nu har vi tuttat och badat och han ligge roch sover i sin vagga för natten. Skönt!

Inga kommentarer: