torsdag 10 september 2009

ARG

Jag brukar inte brusa upp. Men nu gör jag det. Det var visst ett möte jobbet igår, om våra arbetstider. Ryktet säger att det bestämdes att vi nu ska börja jobba varannan helg!!!

JAG VILL INTE!

Mitt socialliv kommer att gå i spillror. Helgerna som är ledig kommer att gå åt till att fylla med besök och göromål som annars skulle kunna ha spridits ut mer. Om jag åker till Bålsta varje ledig helg så innebär det ändå att det går 6v mellan varje besök till varje person som kallas släkt. Till saken hör att även systra mi flyttar till STORA staden, så besöken kommer bli ännu mer sporadiska.

Den mysiga göra ingenting helgen kommer bli ett inne blott. Fan vad arg jag är! Hoppas vid min Gud att detta inte är sant i slutändan. För är det det måste jag hitta ett annat alternativ till inkomst. Jag må vara drastisk, men det är mitt liv det här jag lever. Vem ska styra det om inte jag.

Så om du har behov av en sjuksköterska med 3 års högskoleutbildning plus 1års specialistutbildning med arbetslivserfarenhet och arbetsglöd, här har du henne!!!

1 kommentar:

MMS sa...

Tyvärr så är det nog sant.....det kommer nog fler sjuksköterskor som vill byta jobb!