lördag 21 juni 2008

Trevlig dag

Idag har vi gjort inget och massor. Förmiddagen vilade vi och sen på eftermiddagen åkte vi hem till T och J för att grilla och umgås. J lyste dock med sin frånvaro. Han skulle vara hemma hos sin bror och fixa med ved. Vi efterlyste honom i 2 timmar utan resultat. Vi befarade det värsta, en avhuggen arm. Men tillslut fick vi tag på honom, och då hade han bara glömt tiden. Vilken tur!

O beundrades av G(3år) och A(5år). G försökte bjuda O på fetaost, något som vi dock han avstyra. G förstog nog inte varför O inte ville äta fetaost, det som är så gott. O tittade oxå på katterna med stora ögon. Gossedjur som rör sig hör inte till vanligheten. Nu har han precis somnat i sin vagga, nybadad och fullproppad med mat. Förhopningsvis sover han nu 8 timmar i sträck, precis som förra natten.

För er som oroar er för att O aldrig nånsinn kommer att få fira en högtid kan jag medela att han visst kommer att få göra det. Han ska dock informeras om varför vi firar vad, och hur det kommer sig att vi firar på det sättet vi gör. Traditioner är viktiga, men om man tappar innebörden av dem är de värda noll.

Inga kommentarer: